Search found 11518 matches

by jllort
Sat Jul 31, 2021 5:18 pm
Forum: Installation
Topic: Struggling to make Community development environment work
Replies: 16
Views: 2108

Re: Struggling to make Community development environment work

OpenKM is not starting from eclipse -> it seems a MySQL warning or error ( what is quite strange is working as service but not from eclipse because configuration file should be the same ). Database configuration is set at conf/server.xml -> when you add a new server configuration eclipse duplicate t...
by jllort
Sat Jul 31, 2021 5:14 pm
Forum: Web Services
Topic: complex query on metadata
Replies: 2
Views: 102

Re: complex query on metadata

OR query can only be used from lucene search queries. In OpenKM professional edition we have direct support for this kind of queries from the UI ( currently not available from CE ) maybe this section of the documentation of the professional edition can give some clue https://docs.openkm.com/kcenter/...
by jllort
Sat Jul 31, 2021 5:10 pm
Forum: Configuración
Topic: Procedimiento para configurar email
Replies: 11
Views: 5642

Re: Procedimiento para configurar email

Como cliente de la versión profesional de OpenKM debe utilizar la web de soporte. En el momento en que usted se convirtio en cliene de OpenKM le enviamos un correo electrónico "OpenKM welcome kit" con todos los datos para acceder a los servicios en exclusiva de que disponene nuestros clien...
by jllort
Sat Jul 31, 2021 5:08 pm
Forum: Installation
Topic: Installing OpenKM 6.3 CE in "Pristine Tomcat"
Replies: 7
Views: 418

Re: Installing OpenKM 6.3 CE in "Pristine Tomcat"

Can continue, inxi is a script to get information about the OS. nothing else.
by jllort
Sat Jul 31, 2021 5:02 pm
Forum: Usage
Topic: fail to permission files after using bulk uploader OpenKM 6.3 CE
Replies: 8
Views: 230

Re: fail to permission files after using bulk uploader OpenKM 6.3 CE

Ir you are going to upgrade to OpenKM pro do not have the sense to use the CE forum. For this purpose, there's the OpenKM professional support website. In case of huge import should analyze data to transfer and when analyzed decide what is the best manner for doing it. There's no magic process for d...
by jllort
Sat Jul 31, 2021 10:46 am
Forum: Usage
Topic: [SOLVED] OCR not extracting text from PDFs, but scanned correctly
Replies: 5
Views: 179

Re: [SOLVED] OCR not extracting text from PDFs, but scanned correctly

in case of tesseract 4 you use several dictionaries with parameter -l eng+spa ( the ocr engine try to identify the language of the document and apply one of the selected dictionaries )
by jllort
Sun Jul 25, 2021 8:46 am
Forum: Usage
Topic: fail to permission files after using bulk uploader OpenKM 6.3 CE
Replies: 8
Views: 230

Re: fail to permission files after using bulk uploader OpenKM 6.3 CE

It seems the java tool for bulk upload I suggest do not use it, you can drag & drop directly from OpenKM UI https://www.youtube.com/watch?v=JbFvSNJUnCU&feature=emb_logo In case of a large upload with a lot of folders and files I suggest transfer files from your computer to the OpenKM server ...
by jllort
Sun Jul 25, 2021 8:40 am
Forum: Configuration
Topic: LDAP GROUP
Replies: 1
Views: 84

Re: LDAP GROUP

Do not start integration from OpenKM.xml first should working with Administration > Configuration parameters, when you get this section working then can play with OpenKM.xml, revert all the changes you have done and start again. After changing the principal adapter, must restart openkm service ( I s...
by jllort
Sun Jul 25, 2021 8:37 am
Forum: Usage
Topic: [SOLVED] OCR not extracting text from PDFs, but scanned correctly
Replies: 5
Views: 179

Re: OCR not extracting text from PDFs, but scanned correctly

* The test extractor used should be tesseract. * Ensure system.ocr is right configured ( check tesseract from command line ) * Restart OpenKM and try again with Check text extractor in the administration If it does not work, share some screenshots : * system.ocr configuration screen * administration...
by jllort
Sun Jul 25, 2021 8:33 am
Forum: Installation
Topic: Installing OpenKM 6.3 CE in "Pristine Tomcat"
Replies: 7
Views: 418

Re: Installing OpenKM 6.3 CE in "Pristine Tomcat"

Can download from github https://github.com/openkm/document-mana ... m/releases ( we moved to github 1-2 years ago and in sourceforge will find the old versions of the code and the large common files like tomcat )
by jllort
Thu Jul 22, 2021 6:53 pm
Forum: Installation
Topic: Struggling to make Community development environment work
Replies: 16
Views: 2108

Re: Struggling to make Community development environment work

I have just download the VM, imported in virtual box. In the VM I have oppened a terminal and executed the next commands cd /home/openkm/Development/workspace/openkm ./build.sh sudo su service openkm start tail -f /home/openkm/Development/tomcat/logs/catalina.2021-07-22.log And I do not see anything...
by jllort
Thu Jul 22, 2021 4:55 pm
Forum: Installation
Topic: MacOS OmniPlan "File" MIME type Shows as Folder
Replies: 1
Views: 81

Re: MacOS OmniPlan "File" MIME type Shows as Folder

If it is a binary file should be upload as a binary file. Can try uploading the file from another computer ( browser ) with Linux or Windows OS and firefox or chrome browser?
Also, I suggest adding in Administration > mime type -> the icon and extension associated with this file.
by jllort
Thu Jul 22, 2021 2:18 pm
Forum: Usage
Topic: [SOLVED] OCR not extracting text from PDFs, but scanned correctly
Replies: 5
Views: 179

Re: OCR not extracting text from PDFs, but scanned correctly

Go to administration > tools > check text extractor -> check if from there the application extract the text
https://docs.openkm.com/kcenter/view/ok ... ction.html
by jllort
Sun Jul 18, 2021 10:50 am
Forum: Web Services
Topic: CORS Issue on REST WebService
Replies: 10
Views: 5770

Re: CORS Issue on REST WebService

Hi guilleinti are you getting an issue accessing from webservices?
by jllort
Sun Jul 18, 2021 10:46 am
Forum: Installation
Topic: Empty tables on Installation
Replies: 2
Views: 104

Re: Empty tables on Installation

I think you are not using MySQL, take a look at conf/server.xml file where is set the database connection -> I suppose you are using HSQL either MySQL ( take a look here https://docs.openkm.com/kcenter/view/ok ... atasources )