There are many mistakes when deployment project V4.0

OpenKM has many interesting features, but requires some configuration process to show its full potential.
Forum rules
Please, before asking something see the documentation wiki or use the search feature of the forum. And remember we don't have a crystal ball or mental readers, so if you post about an issue tell us which OpenKM are you using and also the browser and operating system version. For more info read How to Report Bugs Effectively.
Post Reply
hayasi
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 45
Joined: Fri Dec 11, 2009 1:55 am

There are many mistakes when deployment project V4.0

Post by hayasi » Mon Jan 11, 2010 9:59 am

hi
everybody
I've downloaded sourcecode from the SCM ,There are many mistakes when deployment project.
Error code is as follows.

Code: Select all

java.sql.SQLException: Table already exists: JMS_MESSAGES in statement [CREATE CACHED TABLE JMS_MESSAGES]
2010-01-11 17:31:13,843 ERROR [es.git.openkm.module.direct.DirectRepositoryModule] failed to register namespace okm -> http://www.openkm.org/1.0: mapping already exists
javax.jcr.NamespaceException: failed to register namespace okm -> http://www.openkm.org/1.0: mapping already exists
2010-01-11 17:31:13,843 ERROR [org.apache.catalina.core.ContainerBase.[jboss.web].[localhost].[/OpenKM]] Servlet /OpenKM threw load() exception
javax.servlet.ServletException: failed to register namespace okm -> http://www.openkm.org/1.0: mapping already exists
org.jbpm.JbpmException: jbpm configuration resource 'jbpm.cfg.xml' is not available
java.lang.LinkageError: JAXB 2.0 API is being loaded from the bootstrap classloader, but this RI (from jar:file:/D:/jboss-4.2.3.GA/server/default/tmp/deploy/tmp11107jaxb-impl.jar!/com/sun/xml/bind/v2/model/impl/ModelBuilder.class) needs 2.1 API. Use the endorsed directory mechanism to place jaxb-api.jar in the bootstrap classloader. (See http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/guide/standards/)
at com.sun.xml.bind.v2.model.impl.ModelBuilder.<clinit>(ModelBuilder.java:172)
2010-01-11 17:31:14,609 DEBUG [org.jboss.deployment.scanner.URLDeploymentScanner] Failed to deploy: org.jboss.deployment.scanner.URLDeploymentScanner$DeployedURL@475e8ff3{ url=file:/D:/jboss-4.2.3.GA/server/default/deploy/openkm.war, deployedLastModified=0 }
org.jboss.deployment.DeploymentException: Could not create deployment: file:/D:/jboss-4.2.3.GA/server/default/deploy/openkm.war; - nested throwable: (java.lang.LinkageError: JAXB 2.0 API is being loaded from the bootstrap classloader, but this RI (from jar:file:/D:/jboss-4.2.3.GA/server/default/tmp/deploy/tmp11107jaxb-impl.jar!/com/sun/xml/bind/v2/model/impl/ModelBuilder.class) needs 2.1 API. Use the endorsed directory mechanism to place jaxb-api.jar in the bootstrap classloader. (See http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/guide/standards/))
	at org.jboss.deployment.DeploymentException.rethrowAsDeploymentException(DeploymentException.java:53)
Caused by: java.lang.LinkageError: JAXB 2.0 API is being loaded from the bootstrap classloader, but this RI (from jar:file:/D:/jboss-4.2.3.GA/server/default/tmp/deploy/tmp11107jaxb-impl.jar!/com/sun/xml/bind/v2/model/impl/ModelBuilder.class) needs 2.1 API. Use the endorsed directory mechanism to place jaxb-api.jar in the bootstrap classloader. (See http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/guide/standards/)

Code: Select all

2010-01-11 17:31:11,046 INFO  [es.git.openkm.core.Config] ** Reading config file D:\jboss-4.2.3.GA/OpenKM.cfg **
2010-01-11 17:31:11,046 WARN  [es.git.openkm.core.Config] ** No OpenKM.cfg file found, set default config **
2010-01-11 17:31:11,046 INFO  [es.git.openkm.core.Config] ** Configuration **
2010-01-11 17:31:11,046 INFO  [es.git.openkm.core.Config] {repository.config=repository.xml, repository.home=repository, default.user.role=UserRole, default.admin.role=AdminRole, principal.adapter=es.git.openkm.principal.DatabasePrincipalAdapter, principal.database.filter.inactive.users=on, principal.ldap.server=, principal.ldap.security.principal=,principal.ldap.security.credentials=,principal.ldap.user.search.base=, principal.ldap.user.search.filter=, principal.ldap.user.atribute=, principal.ldap.role.search.base=, principal.ldap.role.search.filter=, principal.ldap.role.atribute=, principal.ldap.mail.search.base=, principal.ldap.mail.search.filter=, principal.ldap.mail.atribute=, max.file.size=25, max.search.results=25, restrict.file.mime=off, restrict.file.extension=*~,*.bak, notify.message.body=<b>Document: </b><a href="{0}">{1}</a><br/><b>User: </b>{3}<br/><b>Message: </b>{4}<br/>, notify.message.subject=OpenKM - NOTIFICATION - {0}, subscription.message.body=<b>Document: </b><a href="{0}">{1}</a><br/><b>User: </b>{3}<br/><b>Event: </b>{4}<br/><b>Comment: </b>{5}<br/>, subscription.message.subject=OpenKM - {0} - {1}, notify.twitter.user=, notify.twitter.password=, notify.twitter.status=OpenKM - {0} - {1} - {3} - {4}, system.demo=off, system.readonly=off, system.ocr=, system.openoffice=off, system.pdf2swf=, system.antivir=, application.url=http://localhost:8080/OpenKM/es.git.openkm.frontend.Main/index.jsp, update.info=on, default.lang=, keyword.map.live=onuser.documents.size.live=off}
2010-01-11 17:31:11,046 INFO  [es.git.openkm.core.Config] ** Reading MIME file mime.types **
2010-01-11 17:31:11,046 WARN  [es.git.openkm.core.Config] ** No mime.types file found **
2010-01-11 17:31:11,046 INFO  [es.git.openkm.core.Config] ** MIME Accepted **
Look forward to your solution

:)

Thanks in advance

ticl
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 8
Joined: Wed Jan 06, 2010 1:39 pm

Re: There are many mistakes when deployment project V4.0

Post by ticl » Mon Jan 11, 2010 1:10 pm

Not sure what the source of your problem is. Could you please give some information on your development environment?

- JDK/JRE version
- Eclipse version
- Are you using OpenKM4.0 bin as your deployment JBoss? or is it a fresh JBoss download?
- Maven Stable or Development version?

hayasi
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 45
Joined: Fri Dec 11, 2009 1:55 am

Re: There are many mistakes when deployment project V4.0

Post by hayasi » Mon Jan 11, 2010 1:52 pm

ticl wrote:Not sure what the source of your problem is. Could you please give some information on your development environment?

- JDK/JRE version
- Eclipse version
- Are you using OpenKM4.0 bin as your deployment JBoss? or is it a fresh JBoss download?
- Maven Stable or Development version?
Hi
ticl
I am using JDK 1.6, Eclipse version is 3.4 ganymede,I'm using jboss4.2.3 ga version as deployment server
Maven version is 2.0.10 ,i used m2eclipse plugin ,from http://m2eclipse.sonatype.org/update/ online installed.

These errors occurred after deployment.

When I use okmAdmin, admin login. The Page print "authentication errors"

Thanks in advance.

ticl
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 8
Joined: Wed Jan 06, 2010 1:39 pm

Re: There are many mistakes when deployment project V4.0

Post by ticl » Tue Jan 12, 2010 3:11 am

I was having similar problem. I solved it by downloading OpenKM4.0 Binary from the website and deploying my compiled .war file into it. I tried using a fresh JBoss but it wouldn't work because of configuration file issues.

hayasi
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 45
Joined: Fri Dec 11, 2009 1:55 am

Re: There are many mistakes when deployment project V4.0

Post by hayasi » Tue Jan 12, 2010 6:12 am

ticl wrote:I was having similar problem. I solved it by downloading OpenKM4.0 Binary from the website and deploying my compiled .war file into it. I tried using a fresh JBoss but it wouldn't work because of configuration file issues.

I tried to replace openkm4.0 binding packge of openkm.war became my openkm.war。However, there are still wrong.

like this
Image
es.git.openkm.frontend.Main Directory is only an index.jsp file.
Why is this so, I really do not know.
The es.git.openkm.backend.Main directory only index.jsp
Image

when the building project. The following error occurred.

Code: Select all

10-1-11 09:24:36 AM: Build errors for openkm; org.apache.maven.lifecycle.LifecycleExecutionException: Internal error in the plugin manager executing goal 'org.codehaus.mojo:buildnumber-maven-plugin:1.0-beta-3:create': Mojo execution failed.

blindrood
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 43
Joined: Thu Jan 21, 2010 8:05 am

Re: There are many mistakes when deployment project V4.0

Post by blindrood » Thu Jan 28, 2010 12:10 pm

hayasi wrote: when the building project. The following error occurred.

Code: Select all

10-1-11 09:24:36 AM: Build errors for openkm; org.apache.maven.lifecycle.LifecycleExecutionException: Internal error in the plugin manager executing goal 'org.codehaus.mojo:buildnumber-maven-plugin:1.0-beta-3:create': Mojo execution failed.
I have the same problem. Trying to set up developer environment with windows XP i got the same error
but with Ubuntu 9.10 i got

Code: Select all

Build errors for openkm; org.apache.maven.lifecycle.LifecycleExecutionException: Failed to execute goal org.codehaus.mojo:buildnumber-maven-plugin:1.0-beta-3:create (default) on project openkm: An error has occurred while checking scm status

hayasi
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 45
Joined: Fri Dec 11, 2009 1:55 am

Re: There are many mistakes when deployment project V4.0

Post by hayasi » Fri Jan 29, 2010 1:30 am

Hi
now i am using Eclipse Galileo version .Error may be related to software versions!
You can see this posthttp://forum.openkm.com/viewtopic.php?f=4&t=3516#p3792

blindrood
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 43
Joined: Thu Jan 21, 2010 8:05 am

Re: There are many mistakes when deployment project V4.0

Post by blindrood » Fri Jan 29, 2010 9:05 am

hayasi wrote:Hi
now i am using Eclipse Galileo version .Error may be related to software versions!
You can see this posthttp://forum.openkm.com/viewtopic.php?f=4&t=3516#p3792
I'm also using Eclipse Galileo.
But I'll try again :) (to be honest it is going to be my 5th approach)

jllort
Moderator
Moderator
Posts: 10830
Joined: Fri Dec 21, 2007 11:23 am
Location: Sineu - ( Illes Balears ) - Spain
Contact:

Re: There are many mistakes when deployment project V4.0

Post by jllort » Sat Jan 30, 2010 10:18 am

We'll open wiki this week, there's well explained how to set up developer IDE. Hope it could help you.

If you're planning to make some changes in code is good idea to contact with us, we could include in next releases by default.

pavila
Moderator
Moderator
Posts: 3072
Joined: Tue Dec 11, 2007 6:02 pm
Location: Alicante, Spain
Contact:

Re: There are many mistakes when deployment project V4.0

Post by pavila » Tue Feb 02, 2010 7:21 pm


Post Reply