It keeps showing loading after login

Problems with installing OpenKM? No problemo, the solution is closer than you think.
Forum rules
Please, before asking something see the documentation wiki or use the search feature of the forum. And remember we don't have a crystal ball or mental readers, so if you post about an issue tell us which OpenKM are you using and also the browser and operating system version. For more info read How to Report Bugs Effectively.
Post Reply
Flowers
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 2
Joined: Fri Nov 27, 2020 2:42 am

It keeps showing loading after login

Post by Flowers »

hello
I successfully installed OKMInstaller.jar on the Windows 7 Service Pack 1 system, and the database used is MYSQL5.7.32. But after login, the interface keeps displaying loading OpenKM. The attachment is the interface displayed after login.
can you help me?
Attachments
abc.jpg
jllort
Moderator
Moderator
Posts: 11476
Joined: Fri Dec 21, 2007 11:23 am
Location: Sineu - ( Illes Balears ) - Spain
Contact:

Re: It keeps showing loading after login

Post by jllort »

Clean the browser cache for this URL following the next steps:
1- set the URL in the browser
2- click F5 + refresh icon ( that should clean the cache data for the current URL )

This kind of issue happens after OpenKM upgrade. The UI have changed in terms of HTML + javascript code and must refresh the old cache data.
Flowers
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 2
Joined: Fri Nov 27, 2020 2:42 am

Re: It keeps showing loading after login

Post by Flowers »

Dear jllort
thanks for your suggestions
I followed your steps to clear the cookie of this URL and refreshed the webpage. The problem is still the same after logging in again.
Is there any other way?
jllort
Moderator
Moderator
Posts: 11476
Joined: Fri Dec 21, 2007 11:23 am
Location: Sineu - ( Illes Balears ) - Spain
Contact:

Re: It keeps showing loading after login

Post by jllort »

In a 99% of the cases the cache is the problem. If this is not the problem then is more difficult identify the reason behind. This is a clean installation?
Is shown any error in the openkm.log file?
Post Reply