An error occurs trying change user roles

We tried to make OpenKM as intuitive as possible, but an advice is always welcome.
Forum rules
Please, before asking something see the documentation wiki or use the search feature of the forum. And remember we don't have a crystal ball or mental readers, so if you post about an issue tell us which OpenKM are you using and also the browser and operating system version. For more info read How to Report Bugs Effectively.
Post Reply
wise
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 1
Joined: Thu Apr 29, 2021 2:57 pm

An error occurs trying change user roles

Post by wise »

Hello,

unfortunately I am still quite new in the usage of this product.
I have OpenKM V7.X installed in CentOs 8 and everything was good.
But when I was trying to change user roles in openKm, but I can't access them.
When I click the Role list, it gives error saying that the "/openkm/admin/role_list.jsp is not available.
And when want switch to the classic interface an error appears:
Error shown at the time to switch to the classic interface
Error shown at the time to switch to the classic interface
What is the reason that cause this and How can solve this problem?
Thank you in advance for your attention.

Best regards,
Wei Yao
jllort
Moderator
Moderator
Posts: 11512
Joined: Fri Dec 21, 2007 11:23 am
Location: Sineu - ( Illes Balears ) - Spain
Contact:

Re: An error occurs trying change user roles

Post by jllort »

As a user of the professional edition, this is not the right place to add the issue. Use the openkm support website for its purpose. If it is not clear how to access support, please as to your sales manager and we'll help on it. For a quick fix, I need to connect to your server.
parispatten
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 1
Joined: Tue Jun 01, 2021 4:27 am

Re: An error occurs trying change user roles

Post by parispatten »

I am having the same issue like yours.
jllort
Moderator
Moderator
Posts: 11512
Joined: Fri Dec 21, 2007 11:23 am
Location: Sineu - ( Illes Balears ) - Spain
Contact:

Re: An error occurs trying change user roles

Post by jllort »

HI parispatten, try to explain with more detail your issue.
Post Reply