Page 1 of 1

Checksum failure in node .....

Posted: Tue Mar 20, 2018 9:09 am
by e.mueller
Hi all,
I have exported and imported all data due to the migration from an old server to a new server.
When i start a Repository checker (any Folders), I receive the message "Checksum failure for node" see: Printscreen
does anyone have an idea how I must proceed to solve the problem.
Thanks ans BR

Re: Checksum failure in node .....

Posted: Fri Mar 23, 2018 6:17 pm
by jllort
What OpenKM version are you using?
Seems all documents fails in version 1.0 what is quite strange.

Can you check, for example, the first document how many versions it has?

Re: Checksum failure in node .....

Posted: Tue Sep 03, 2019 5:44 am
by jahir
Hello,
we are also facing the same issue.

Version: 6.3.8 (build: 6702c0f)

Re: Checksum failure in node .....

Posted: Thu Sep 05, 2019 7:13 pm
by jllort
I would like and screenshot before you started the verification ( I want to know what options did you checked ).
If I understood, you exported data, installed version 6.3.8, then imported and with repository checker you are getting this error? please confirm the point

Re: Checksum failure in node .....

Posted: Sun Sep 08, 2019 12:09 pm
by jahir
Hello,
it's newly installed. nothing exported. after installation Ver-6.3.8, we have added manually few documents through Add document. to make sure everything works good we have checked the repository checker.

Re: Checksum failure in node .....

Posted: Thu Sep 12, 2019 6:40 am
by jllort
Add the issue here https://github.com/openkm/document-mana ... tem/issues explaining the steps to reproduce it.