Page 1 of 1

Metadata moved from a template to a document

Posted: Tue Aug 29, 2017 7:08 am
by Petr_Valenta
Hello

If I use as a template any document with some custom metadata group attached and filled and I will create a document based on this template with transferring metadata checkbox on (or All checked on), everything is copied but metadata group is moved (so there is no metadata group on the original template after this step).

Steps to reproduce
1. Import MS Word document into the folder Templates
2. Fill a note
3. Attach and fill some custom metadata group
4. Create a new document based on this template anywhere in the repository
5. Explore the metadata both on the template and the created document

I was able to simulate this error on your Public OpenKM Demo .

Thanks a lot for your answer in advance

Petr Valenta

Re: Metadata moved from a template to a document

Posted: Wed Aug 30, 2017 7:10 am
by jllort
Share with us some screenshots for better understanding.

Re: Metadata moved from a template to a document

Posted: Tue Sep 05, 2017 6:33 am
by Petr_Valenta
As I wrote:

1. Import MS Word document into the folder Templates - "01_testing_metadata_template_created.JPG"
2. Fill a note - "02_testing_metadata_template_created.JPG"
3. Attach and fill some custom metadata group "01_testing_metadata_template_created.JPG"
4. Create a new document based on this template anywhere in the repository - "03_testing_metadata_creating_document.JPG" + "04_testing_metadata_document_created.JPG" + "05_testing_metadata_document_created.JPG"
5. Explore the metadata both on the template and the created document - "06_testing_metadata_template_after_document_creation.JPG"

Hope it is clear now.

Re: Metadata moved from a template to a document

Posted: Wed Sep 06, 2017 10:53 am
by jllort
I have added an ticket for it, thanks for sharing the issue I will keep you updated ( seems there is a bug with wrong metadata group removing )