Page 1 of 1

Multiple run_config forms?

Posted: Thu Feb 02, 2017 2:54 pm
by rdovell
Hello,

I noticed that run_config form called from a workflow acts much like a wizard, displaying a window popup. I also know that I can use conditionals in workflows to display other forms (if input > 1, open form 1, else open form2). My question is, can I have a second run_config style form appear after the first?

So let's say the first run_config form is a simple text input, if the input is >1, it pops up a second window, is that possible or am I stuck using the workflow pane for forms after the first run_config?

My concern is that inexperienced users won't know that they need to go to the workflow pane.

Re: Multiple run_config forms?

Posted: Fri Feb 03, 2017 12:48 pm
by jllort
The workflow assign an unique form at the begining I think you do not have option to show another with conditionals.

Re: Multiple run_config forms?

Posted: Mon Feb 06, 2017 3:34 pm
by rdovell
jllort wrote:The workflow assign an unique form at the begining I think you do not have option to show another with conditionals.
Fair enough, it's not a hard requirement for us. Thanks!