Docker Community Image / Image Preview dont work

OpenKM has many interesting features, but requires some configuration process to show its full potential.
Forum rules
Please, before asking something see the documentation wiki or use the search feature of the forum. And remember we don't have a crystal ball or mental readers, so if you post about an issue tell us which OpenKM are you using and also the browser and operating system version. For more info read How to Report Bugs Effectively.
Post Reply
ibaxx
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 4
Joined: Thu May 07, 2020 6:45 am

Docker Community Image / Image Preview dont work

Post by ibaxx »

Hi,

I have set up a docker Community image on my Synology NAS.
It works well and i am working on a structure for my private files.

ahve tried many files and ocr works well.
Only one big issue:
when i preview image files, i got the error:
There was a problem with the conversion generation.

PDFs working well.

Now i am confused. looking aroud in the forum brings trouble with libreoffice service, imagemagick bugs and also linking libreoffeice container to the docker...

what should i check?

Regards
Ingo

ibaxx
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 4
Joined: Thu May 07, 2020 6:45 am

Re: Docker Community Image / Image Preview dont work

Post by ibaxx »

word preview is working

jllort
Moderator
Moderator
Posts: 11088
Joined: Fri Dec 21, 2007 11:23 am
Location: Sineu - ( Illes Balears ) - Spain
Contact:

Re: Docker Community Image / Image Preview dont work

Post by jllort »

Did you download the official release of OpenKM in docker? You should use this one https://hub.docker.com/r/openkm/openkm-ce this is officially maintained by us.

ibaxx
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 4
Joined: Thu May 07, 2020 6:45 am

Re: Docker Community Image / Image Preview dont work

Post by ibaxx »

Sure! I am using the official image

pavila
Moderator
Moderator
Posts: 3098
Joined: Tue Dec 11, 2007 6:02 pm
Location: Alicante, Spain
Contact:

Re: Docker Community Image / Image Preview dont work

Post by pavila »

I don't have a Synology NAS to test, so I can't reproduce the same environment but I've tested on my computer and works fine. I would rather recommend you to test in a regular computer, so you can verify it's working properly and maybe it's an issue related to the NAS.

Or attach a couple of documents so I can test them.

Regards.

ibaxx
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 4
Joined: Thu May 07, 2020 6:45 am

Re: Docker Community Image / Image Preview dont work

Post by ibaxx »

Hi, I figuered out, it is a problem with this official image.

I wrote a dockerfile to setup an own tomcat based installation... there the preview works great on all files.
now i have only some db issues... openkm writing okmdb.log and other files with sql statements to the repository folder...
but nothing to my mariadb...

where can i check the logs?

pavila
Moderator
Moderator
Posts: 3098
Joined: Tue Dec 11, 2007 6:02 pm
Location: Alicante, Spain
Contact:

Re: Docker Community Image / Image Preview dont work

Post by pavila »

Well, I'm not sure this is a problem related to the image because I have verified it works and I have no seen any other user with this problem.

Post Reply