[SOLVED ]Problem with preview and logo

OpenKM a de nombreuses fonctionnalités interessantes, mais demande un minimum de configuration pour être pleinement exploité.

Moderator: dedisoft

Forum rules
Avant de poser une question, merci de regarder la documentation du wiki ou d'utiliser la fonction recherche du forum. Et rappelez vous que nous n'avons ni boule de cristal ni possibilité de lire dans les pensées, aussi pensez à spécifier quelle version d'OpenKM vous utilisez ainsi que la version du navigateur web et du système d'exploitation. Pour de plus amples informations lisez Comment reporter un bug efficacement (anglais).
Post Reply
welcomeweb
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 23
Joined: Mon Jun 15, 2015 3:51 pm

[SOLVED ]Problem with preview and logo

Post by welcomeweb » Mon Jun 15, 2015 4:16 pm

Good day,
i have some problems:
- i can't change login logo or report logo
when i try to change the logo from administrative area appears this error: "Application error Class: java.lang.RuntimeException"
- preview not work
when i try to see a preview appears: "The system generated an error! conversion:" and nothing else.
My Open KM Version is 6.3.0
Windows Server 2008 R2 64 bit

This is my OpenKM.cfg

Code: Select all

# OpenKM Hibernate configuration values
hibernate.dialect=org.hibernate.dialect.HSQLDialect
hibernate.hbm2ddl=none

# Initial configuration - Linux
#system.imagemagick.convert=/usr/bin/convert
#system.openoffice.path=/usr/lib/libreoffice
#system.swftools.pdf2swf=/opt/openkm/bin/pdf2swf -f -T 9 -t -s storeallcharacters ${fileIn} -o ${fileOut}

# Initial configuration - Windows
system.imagemagick.convert=C:/openkm/tomcat/bin/convert.exe
#system.openoffice.path=C:/Program Files (x86)/OpenOffice 4
system.swftools.pdf2swf=C:/Program Files (x86)/SWFTools/pdf2swf.exe -T 9 -f -t -G -s storeallcharacters ${fileIn} -o ${fileOut}
Can you help me?
Last edited by welcomeweb on Fri Jun 19, 2015 10:32 am, edited 1 time in total.

jllort
Moderator
Moderator
Posts: 9380
Joined: Fri Dec 21, 2007 11:23 am
Location: Sineu - ( Illes Balears ) - Spain
Contact:

Re: Problem with preview and logo

Post by jllort » Tue Jun 16, 2015 3:21 pm

I suspect it's a bug, could you try with nightly build at integration.openkm.com the actual migration for the nightly build is http://wiki.openkm.com/index.php/Migrat ... 3_to_6.3.1

welcomeweb
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 23
Joined: Mon Jun 15, 2015 3:51 pm

Re: Problem with preview and logo

Post by welcomeweb » Tue Jun 16, 2015 4:28 pm

I tried to migrate but the problem there is still

jllort
Moderator
Moderator
Posts: 9380
Joined: Fri Dec 21, 2007 11:23 am
Location: Sineu - ( Illes Balears ) - Spain
Contact:

Re: Problem with preview and logo

Post by jllort » Wed Jun 17, 2015 7:14 am

Do you got imagemagick installed and configured ?

welcomeweb
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 23
Joined: Mon Jun 15, 2015 3:51 pm

Re: Problem with preview and logo

Post by welcomeweb » Wed Jun 17, 2015 8:15 am

Yes, i have imagemagick installed and cofigured :cry: :cry:

jllort
Moderator
Moderator
Posts: 9380
Joined: Fri Dec 21, 2007 11:23 am
Location: Sineu - ( Illes Balears ) - Spain
Contact:

Re: Problem with preview and logo

Post by jllort » Thu Jun 18, 2015 2:28 pm

I've checked and it goes right. I suspect could be a problem with your image format or similar. Try with jpg.

welcomeweb
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 23
Joined: Mon Jun 15, 2015 3:51 pm

Re: Problem with preview and logo

Post by welcomeweb » Thu Jun 18, 2015 3:24 pm

I tried but it does not work

welcomeweb
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 23
Joined: Mon Jun 15, 2015 3:51 pm

[SOLVED] Re: Problem with preview and logo

Post by welcomeweb » Fri Jun 19, 2015 10:32 am

Good day,
I solved by with a new installation.
I reinstalled imagemagick, swf2pdf, openoffice and OpenKM and now all works fine

Best regards

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest