OpenKM-6.3.4 Installation Clears "path" environment variable

Problems with installing OpenKM? No problemo, the solution is closer than you think.
Forum rules
Please, before asking something see the documentation wiki or use the search feature of the forum. And remember we don't have a crystal ball or mental readers, so if you post about an issue tell us which OpenKM are you using and also the browser and operating system version. For more info read How to Report Bugs Effectively.
Post Reply
PSHREYASHOLLA
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 29
Joined: Thu Dec 22, 2016 4:18 am

OpenKM-6.3.4 Installation Clears "path" environment variable

Post by PSHREYASHOLLA » Thu Nov 09, 2017 8:39 am

HI,

When we install OpenKM-6.3.4 community edition, 'path' environment variable is getting cleared on windows machine. How to prevent the same?

jllort
Moderator
Moderator
Posts: 9706
Joined: Fri Dec 21, 2007 11:23 am
Location: Sineu - ( Illes Balears ) - Spain
Contact:

Re: OpenKM-6.3.4 Installation Clears "path" environment variable

Post by jllort » Sat Nov 11, 2017 10:23 am

It means previous %path" configuration parameters is reset to empty value by OpenKM installer ?

PSHREYASHOLLA
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 29
Joined: Thu Dec 22, 2016 4:18 am

Re: OpenKM-6.3.4 Installation Clears "path" environment variable

Post by PSHREYASHOLLA » Tue Nov 14, 2017 4:55 pm

Yes it replaces previous %path configurations and populates it with "%PATH%;C:\tomcat-7.0.61\lib\sigar;"

So whatever was configured as part of %path is lost.

jllort
Moderator
Moderator
Posts: 9706
Joined: Fri Dec 21, 2007 11:23 am
Location: Sineu - ( Illes Balears ) - Spain
Contact:

Re: OpenKM-6.3.4 Installation Clears "path" environment variable

Post by jllort » Thu Nov 16, 2017 4:49 pm

It seems a bug in the installer, please add the issue at https://github.com/openkm/document-management-system


jllort
Moderator
Moderator
Posts: 9706
Joined: Fri Dec 21, 2007 11:23 am
Location: Sineu - ( Illes Balears ) - Spain
Contact:

Re: OpenKM-6.3.4 Installation Clears "path" environment variable

Post by jllort » Sat Nov 18, 2017 10:38 am

Thanks we will investigate what's happening with the installer, seems something is wrong. Can you also indicate in the issue the version of the OS where you have tested the installer ( because might be something goes right in older OS version and not working right in newer ... basically to get as information as possible from the beginning ).

Anyway from my side I will do some tests with a windows server 2008.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests