Building OpenKM sources: maven artifacts missing?

Problems with installing OpenKM? No problemo, the solution is closer than you think.
Forum rules
Please, before asking something see the documentation wiki or use the search feature of the forum. And remember we don't have a crystal ball or mental readers, so if you post about an issue tell us which OpenKM are you using and also the browser and operating system version. For more info read How to Report Bugs Effectively.
Post Reply
kr428
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 1
Joined: Wed Nov 08, 2017 8:16 am

Building OpenKM sources: maven artifacts missing?

Post by kr428 » Wed Nov 08, 2017 8:20 am

Folks;

not sure whether this is the right place to ask: Tried to build the OpenKM sources found on github, I ended up with a load of maven artifacts that apparently can't be resolved, like these:

Code: Select all

[ERROR] Failed to execute goal on project OpenKM: Could not resolve dependencies for project de.planconnect:OpenKM:war:6.3.3.1-SNAPSHOT: The following artifacts could not be resolved: com.github.dcarter.gdata-java-client:gdata-contacts-3.0:jar:1.46.0, com.github.dcarter.gdata-java-client:gdata-client-1.0:jar:1.46.0, com.github.dcarter.gdata-java-client:gdata-core-1.0:jar:1.46.0, com.github.dcarter.gdata-java-client:gdata-docs-3.0:jar:1.46.0, com.github.dcarter.gdata-java-client:gdata-media-1.0:jar:1.46.0, com.github.dcarter.gdata-java-client:gdata-spreadsheet-3.0:jar:1.46.0: Could not find artifact com.github.dcarter.gdata-java-client:gdata-contacts-3.0:jar:1.46.0 in openkm.com (http://maven.openkm.com/maven2) -> [Help 1]
Right now we do have some of these artifacts still around in some backed-up local .m2 repositories, but this doesn't really seems the way to do it. Any idea what's wrong here? Should these things be in maven.openkm.com or maven central?

Thanks in advance and all the best,
Kristian


PS I also posted this to github but I'm unsure whether any communication happens there, see https://github.com/openkm/document-mana ... /issues/38.

jllort
Moderator
Moderator
Posts: 9709
Joined: Fri Dec 21, 2007 11:23 am
Location: Sineu - ( Illes Balears ) - Spain
Contact:

Re: Building OpenKM sources: maven artifacts missing?

Post by jllort » Sat Nov 18, 2017 10:47 am

Try again please and share with us the results in the issue.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests