Search found 120 matches

by dferguson
Mon Feb 12, 2018 1:41 pm
Forum: Configuration
Topic: SOLVED Append Workflow Comments to File Metadata
Replies: 20
Views: 3153

Re: SOLVED Append Workflow Comments to File Metadata

Ok, I will set up the VM in vmware and see how this goes.
by dferguson
Fri Feb 09, 2018 5:07 pm
Forum: Configuration
Topic: SOLVED Append Workflow Comments to File Metadata
Replies: 20
Views: 3153

Re: SOLVED Append Workflow Comments to File Metadata

I am trying to get this working, so I can investigate the workflow to append form comments to file Notes.

I have checked out the openkm project from Git.
When I try to add the Java Build Path to my workflow project I dont see any options...
Screenshot from 2018-02-09 12-04-20.png
by dferguson
Mon Jan 29, 2018 7:25 pm
Forum: Configuration
Topic: Automation adding additional unspecified property group to wizard
Replies: 2
Views: 676

Re: Automation adding additional unspecified property group to wizard

Thanks,

I found that the validation towards property group in question (okg:iso) was not active, thus applying it to all automations as you pointed out. I activated the validation and everything works.
by dferguson
Wed Jan 24, 2018 6:03 pm
Forum: Customization & Improvements
Topic: Issue with file browser headers and data not lining up
Replies: 1
Views: 1423

Issue with file browser headers and data not lining up

I noticed that the file browser headers and columns were always off on my 6.3.4 CE edition. Looked with the developer inspector and found that there is a +2px padding-left added to the header columns but not the data columns. When I uncheck that +2px, the headers and data line up. Screenshot from 20...
by dferguson
Wed Jan 24, 2018 5:31 pm
Forum: Configuration
Topic: Automation adding additional unspecified property group to wizard
Replies: 2
Views: 676

Automation adding additional unspecified property group to wizard

I have an incident where an automation rule is adding an unspecified property group to the document wizard. I have several automation rules that work successfully but this one, which had worked flawlessly for months, now has started to added an additional property group to the wizard. I have checked...
by dferguson
Wed Jan 10, 2018 3:16 pm
Forum: Usage
Topic: Startup errors and unreliable behavior
Replies: 13
Views: 2251

Re: Startup errors and unreliable behavior

I have changed the tomcat ports previously. The conficlt with Jboss ports was the first reason for doing so. However with this instance I found that it was tomcat conflicting with tomcat. For some reason tomcat was not shutting down properly and it took a PID kill to accomplish that. Simply rebootin...
by dferguson
Mon Jan 08, 2018 4:49 pm
Forum: Usage
Topic: Startup errors and unreliable behavior
Replies: 13
Views: 2251

Re: Startup errors and unreliable behavior

Ok, found that there was another instance of tomcat running. I killed the PID and restarted via command line restart of tomcat. Noticed these in my openkm.log 2018-01-08 11:41:51,928 [localhost-startStop-1] [] WARN com.openkm.util.ExecutionUtils - Unable to read script: /home/openkm/tomcat-7.0.61/st...
by dferguson
Mon Jan 08, 2018 4:30 pm
Forum: Usage
Topic: Startup errors and unreliable behavior
Replies: 13
Views: 2251

Re: Startup errors and unreliable behavior

openkm@RDDocMan:~$ netstat -l Active Internet connections (only servers) Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State tcp 0 0 localhost:mysql *:* LISTEN tcp 0 0 localhost:2002 *:* LISTEN tcp 0 0 RDDocMan:domain *:* LISTEN tcp6 0 0 localhost:8015 [::]:* LISTEN udp 0 0 RDDocMan:domain *:* ...
by dferguson
Mon Jan 08, 2018 4:16 pm
Forum: Usage
Topic: Startup errors and unreliable behavior
Replies: 13
Views: 2251

Re: Startup errors and unreliable behavior

This behavior has returned... Jan 08, 2018 11:00:34 AM org.apache.catalina.startup.HostConfig deployDirectory INFO: Deployment of web application directory /home/openkm/tomcat-7.0.61/webapps/ROOT has finished in 2,112 ms Jan 08, 2018 11:00:34 AM org.apache.coyote.AbstractProtocol start INFO: Startin...
by dferguson
Wed Dec 06, 2017 8:15 pm
Forum: Configuration
Topic: SOLVED Append Workflow Comments to File Metadata
Replies: 20
Views: 3153

Re: SOLVED Append Workflow Comments to File Metadata

I am trying to implement something very similar, however when I try to reused alexwgordon's code I get a bunch of broken items. First it cannot resolve the following imports... Screenshot from 2017-12-06 15-13-33.png Edit: Found solution here... https://forum.openkm.com/viewtopic.php?t=7399 However,...
by dferguson
Wed Dec 06, 2017 6:44 pm
Forum: Usage
Topic: Can't add note to Categories folder anymore
Replies: 9
Views: 946

Re: Can't add note to Categories folder anymore

The question is about writing notes to the Categories folder, not document(s) contained within.

Just to confirm I can write notes to taxonomy and My Documents folders, just not to Category "folders"
by dferguson
Wed Dec 06, 2017 6:26 pm
Forum: Configuration
Topic: JBPM workflow using SQL Query
Replies: 3
Views: 592

Re: JBPM workflow using SQL Query

I apologize, twice I have misunderstood CE features. https://docs.openkm.com/kcenter/view/ok ... field.html

Code: Select all

select id, name from User
Worked perfectly! But how did that syntax get mapped to

Code: Select all

select usr_id from OKM_USER
by dferguson
Tue Dec 05, 2017 8:59 pm
Forum: Usage
Topic: Can't add note to Categories folder anymore
Replies: 9
Views: 946

Re: Can't add note to Categories folder anymore

I do have permissions...
Screenshot from 2017-12-05 15-58-33.png
by dferguson
Tue Dec 05, 2017 8:28 pm
Forum: Configuration
Topic: JBPM workflow using SQL Query
Replies: 3
Views: 592

JBPM workflow using SQL Query

I am trying to develop a workflow to select a user from the OKM_USER table. Following instructions in the 6.3 CE docs with regards to workflow selector ( https://docs.openkm.com/kcenter/view/okm-6.3-com/workflow-select-field.html ). My forms.xml looks like this... <?xml version="1.0" encoding="UTF-8...
by dferguson
Mon Dec 04, 2017 2:30 pm
Forum: Configuration
Topic: Enabled Dropbox, but not seeing in Tools menu
Replies: 2
Views: 582

Re: Enabled Dropbox, but not seeing in Tools menu

I completely understand. Instead of trying to muck around in the source code, I think I might focus my efforts on another solution. Ultimately I just want to mirror some repository items in a local file location for our service personnel to consume. I believe I can do this with any number of other s...