Search found 140 matches

by openkm_user
Tue Apr 28, 2020 12:11 pm
Forum: Usage
Topic: Assigning profile to user
Replies: 1
Views: 2214

Assigning profile to user

Hello, There is no API available for creating user in OpenKM, so we used the following to write our own method, https://github.com/openkm/document-management-system/blob/master/src/main/java/com/openkm/rest/endpoint/AuthService.java#L308 We would like to also do it for profile, can you please point ...
by openkm_user
Mon Apr 13, 2020 12:13 pm
Forum: Configuration
Topic: Send document link
Replies: 7
Views: 16022

Re: Send document link

I tried multiple times, there is no log in catalina for this action. I did in two community v6.3.8 and v6.3.9, in both versions it sent email when I did through Administration -> Utilities -> Check email, but when I tried sending document link, it isn't working.
by openkm_user
Mon Apr 06, 2020 7:21 am
Forum: Configuration
Topic: Send document link
Replies: 7
Views: 16022

Re: Send document link

I am sending to a different user only, not sending it to myself.
by openkm_user
Mon Mar 30, 2020 10:51 am
Forum: Configuration
Topic: Send document link
Replies: 7
Views: 16022

Re: Send document link

There is no error in catalina log for this action. Am I missing something?
by openkm_user
Fri Mar 27, 2020 10:35 am
Forum: Configuration
Topic: Send document link
Replies: 7
Views: 16022

Send document link

Hello, I have configured mail settings in $TOMCAT_HOME/conf/server.xml and checked if email is working in, Administration -> Utilities -> Check email And I received the test email. But when I try to send document link to same email address (email address saved in user profile), it doesn't work, plea...
by openkm_user
Tue Jan 07, 2020 8:21 am
Forum: Usage
Topic: Re-index command line
Replies: 1
Views: 1353

Re-index command line

Hi,

Is there a command line option to,
  • Remove index directories
  • Initiating Lucene Re-indexing
Thanks!
by openkm_user
Thu Dec 19, 2019 9:52 am
Forum: Usage
Topic: Database error in search
Replies: 3
Views: 1492

Re: Database error in search

No error if only Folder is checked, it happens only when both Document and Folder are selected.

Earlier it worked (didn't show this error) when both are selected, it returns data from wherever results are available.
by openkm_user
Mon Dec 16, 2019 8:46 am
Forum: Usage
Topic: Database error in search
Replies: 3
Views: 1492

Database error in search

Hi, When we search for both folder and document (on Advanced Search), it takes a lot of time to load and returns the following error, Capture.JPG The search term is actually in folder only, but we selected both Folder and Document in Advanced Search, Capture1.JPG It usually returns the result that m...
by openkm_user
Sat Dec 14, 2019 7:40 am
Forum: Usage
Topic: LockObtainFailedException
Replies: 2
Views: 1248

Re: LockObtainFailedException

Thanks for the response, it will take couple of days to rebuild indexes for our repository size.
by openkm_user
Wed Dec 11, 2019 11:35 am
Forum: Usage
Topic: LockObtainFailedException
Replies: 2
Views: 1248

LockObtainFailedException

Hello, We are currently checking for a condition in our database to set permission in DMS through REST API. For example, if someone is owner of an account (unique no) in our database, we will give read + write permission to folder (same account no is folder name) to that user in OpenKM through API. ...
by openkm_user
Thu Sep 26, 2019 2:34 pm
Forum: Usage
Topic: Re-indexing not starting
Replies: 4
Views: 719

Re: Re-indexing not starting

Deleting the folders inside index did start re-indexing, but it stopped after a while throwing the following exception, Exception in thread "Hibernate Search: indexwriter-6" Exception in thread "Hibernate Search: indexwriter-1" java.lang.IllegalArgumentException at java.nio.Buffer.position(Unknown S...
by openkm_user
Mon Sep 23, 2019 9:39 am
Forum: Usage
Topic: [SOLVED] OKMHotFolder not working on Windows 7
Replies: 5
Views: 810

Re: [SOLVED] OKMHotFolder not working on Windows 7

Shows following error while trying to install in a Windows 10 machine,

Capture.JPG
by openkm_user
Thu Sep 19, 2019 10:25 am
Forum: Usage
Topic: Re-indexing not starting
Replies: 4
Views: 719

Re: Re-indexing not starting

Do we have to enable tracing in logs? Are we missing something? Please help!
by openkm_user
Tue Sep 17, 2019 4:33 pm
Forum: Usage
Topic: Re-indexing not starting
Replies: 4
Views: 719

Re-indexing not starting

Hello,

We have used re-indexing feature for a while now. Recently we upgraded to OpenKM version 6.3.8 and tried to do lucene re-indexing, but every time it starts and doesn't go through,
Untitled.png
Only the above is logged in re-index log file and then no progress.
by openkm_user
Tue Sep 03, 2019 1:27 pm
Forum: Usage
Topic: Error in document create API
Replies: 2
Views: 478

Re: Error in document create API

Looks like the issue is because of the Automation Rules, I have created 50+ rules and using the same (same database) in 6.3.8, but whenever I try to open an Automation Rule filter, it shows,

error.JPG

How to fix this?